Wikee de Viking editie 2019 zit helaas al weer op maar wat was het een feest. Niet alleen ’s avonds in de feesttent maar de hele dag door was het een gezellig en sportief spektakel.

Het begon al ’s ochtends vroeg met de jeugdige toppers van onze club die lieten zien hoe leuk het is om samen tegen een balletje te trappen. Tussen de wedstrijden door werd er flink van de ranja en het water geslurpt en hier en daar een snoepzakje gescoord.

’s Middags was het tijd voor de “senioren”. Hoewel senioren; Dit jaar waren er weer een aantal nieuwe jeugdteams waaronder “Op veld 2” en “SV Basteom” te bewonderen. En ook in de damespoule waren en nieuwe teams te spotten waardoor we dit jaar zelfs 10 damesteams hadden. Top!

Winnaars Wikee de Viking 2019

Op alle fronten werd er, ondanks het warme weer, zwaar gestreden om de felbegeerde Wikee De Viking Wisseltrofee, de Noorvrouwen bokaal en de Bestefar-trofee. Na een enorme uitputtingsslag zijn uiteindelijke de volgende drie teams met de prijzen aan de haal gegaan:

  • Winnaars Noorvrouwen bokaal Goal diggers
  • Winnaars herentoernooi Goud van Appie
  • Winnaars Bestefar-trofee O-OE

Voor team O-OE was het al de zoveelste keer dat ze de Bestefar-trofee wonnen dat ze Peter Gombert naar voren stuurden om de prijs te incasseren zodat ze zelf gefocust konden blijven op hun derde helft.

Goal diggers

Goud van Appie

O-OE

Topscorers 2019

Net als voorgaande jaren werd ook dit jaar weer de topscorer gehuldigd. En dit jaar hadden we er zelfs twee Maree Oplaat en Rik Schröer. Beide kregen door Marc van der Linden hun topscorerstrofee uitgereikt.

 

Maree Oplaat

Rik Schröer

Feestend afsluiten

Zoals gebruikelijk werd het Wikee de Viking toernooi in feestende sferen afgesloten. Dit jaar onder de overkapping bij de kantine en met live muziek van de band Joint Adventure uit Ruurlo.

Foto’s Wikee de Viking 2019

Tijdens het toernooi en de feestavond zijn door onze vaste fotografen Rob Immink en Johan Bolink weer mooie foto’s gemaakt. De foto’s in dit bericht zijn afkomstig van Rob Immink. De foto’s die Johan Bolink heeft gemaakt zijn terug te vinden op https://www.johanbolink.nl/album/Wikee2019/.

Applausje voor jezelf

Het was een mooi toernooi, een mooi feest en een mooie dag waar wij als organisatie met veel plezier op terug kijken. Aan iedereen die er was; Deelnemers, publiek en niet te vergeten al onze vrijwilligers een applausje voor jezelf. Bedankt dat jullie er waren en graag tot volgend jaar!

Pin It on Pinterest

Share This