De 25e editie van het Wikee de Viking toernooi zit er weer op. Wat was het mooi en wat was het weer een feest! Het weer zat mee met een lekker zonnetje, maar niet te warm. De sfeer was top en de sportiviteit was super! De deelnemers, supporters, feestvierders, iedereen ging er met volle overtuiging tegenaan. Niet alleen ’s avonds in de feesttent, maar de hele dag door was het een gezellig en sportief spektakel.

Het begon op de vrijdagavond met de jeugdige toppers van onze club die lieten zien hoe leuk het is om samen tegen een balletje te trappen.

Foto: Damian Piekaar

Zaterdag ’s middags om 14.00 uur trapten de eerste herenteams af, gevolgd door de damesteams.

Foto: Johan Bolink

Op een paar uitzonderingen na, waren er gelukkig weinig blessures en kon (bijna) iedereen zonder kleerscheuren door naar het afsluitende feest in de feesttent. En een feest werd het!

Zoals gebruikelijk trof de opruimploeg op zondagochtend nog de nodige fietsen en andere achtergelaten of verloren voorwerpen op het terrein aan.

Winnaars Wikee de Viking 2023

Met in totaal 34 teams was het toernooi druk bezocht en moest er flink worden gestreden om als winnaars boven te komen. Toch gingen er uiteindelijk twee teams met de winst vandoor. Bij de dames waren dit de Goaldiggers en bij de heren FC MullepelZz een unieke samenstelling van de teams Mullevulle en FC Pelzz.

Goaldiggers

FC MullepelZz

Foto’s: Rob Borgonjen

Afscheid Wikee’ers van het eerste uur

Naast dat de winnaars en topscorer van het jaar door voorzitter Dirk Jan Wesselink werden gehuldigd, werd er ook afscheid genomen van drie Wikee’ers die vanaf het eerste uur bij het Wikee toernooi betrokken waren.

Na 25 jaar stonden Joanne Zelle, Harry Oosterink en Wilco Klein Nengerman (samen met Kees Jansen, de bedenker, naamgever en aanjager van het Wikee toernooi) nog een keer op het Wikee podium en werden zij bedankt voor hun jarenlange inzet. Een applaus voor alle vrijwilligers en deze drie in het bijzonder!

Aanmelden voor Wikee organisatie

Nu we drie van onze trouwe leden van het organisatiecomité zijn kwijtgeraakt, zijn we dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich willen aansluiten bij het organisatiecomité. Heb je zin om zelf mee te denken en te helpen bij het organiseren van het Wikee de Viking toernooi en de aansluitende feest in de feesttent, meld je dan aan via info@wikeedeviking.nl.

Het organisatiecomité bestaat nu nog uit: Kees Jansen, Erwin Hengeveld, Daniel Wabeke, Kris Koning, Niels Rondeel en Gert Verbeek.

Feestend afsluiten

Het Wikee de Viking toernooi werd traditiegetrouw afgesloten in de feesttent. Samen met de band The Sjefs werd er lekker op los gefeest. Met ontblote bovenlijven, bezwete koppen en dansend op de picknicktafel werd de 25e editie van Wikee de Viking afgesloten.

Foto: Damian Piekaar

Foto’s Wikee de Viking 2023

Tijdens het toernooi en de feestavond zijn door Johan Bolink en Rob Borgonjen weer mooie foto’s gemaakt. Klik op onderstaande buttons om de foto’s te bekijken.

Pin It on Pinterest

Share This