Wikee de Viking 2022

Na twee jaar afwezigheid was het weer een enorm feest! Johan Bolink en Rob Borgonjen hebben er mooie foto’s van gemaakt. Bekijk hier de foto’s van Johan Bolink en hier de foto’s van Rob Borgonjen.

Wikee de Viking 2019

Johan Bolink heeft ook deze editie weer mooie foto’s gemaakt. Zijn foto’s kun je hier https://www.johanbolink.nl/album/Wikee2019/ bekijken. Veel plezier!

Wikee de Viking 2018

Zoals gebruikelijk zijn er weer schitterende foto’s gemaakt door Johan Bolink. Het resultaat van zijn werk kun je hier https://www.johanbolink.nl/album/Wikee2018/ bekijken. Veel plezier!

Wikee de Viking 2017

Net als vorig jaar zijn er weer schitterende foto’s gemaakt door Rob Immink en ook Johan Bolink heeft mooie plaatjes geschoten. Het resultaat van hun werk kun je hier http://www.duikbootrob.nl/2017/wikee/index.html en hier http://www.johanbolink.nl/album/Wikee%202017/ bekijken. Veel plezier!

Wikee de Viking 2016

Voor degenen die het Wikee de Viking toernooi en de afterparty gemist hebben of graag zichzelf nog even terugzien … er zijn gelukkig foto’s gemaakt.

En wat voor foto’s. Rob Immink en Johan Bolink hebben een schitterende foto’s gemaakt die je kan bekijken via www.duikbootrob.nl/wikee2016/index.html en http://www.johanbolink.nl/album/Wikee2016. Geniet ervan!

 

Wikee de Viking 2015

Bekijk hieronder de foto’s van het Wikee de Viking toernooi 2015.

Pin It on Pinterest

Share This