Het is inmiddels redelijk gebruikelijk geworden dat het Wikee de Viking toernooi wordt afgesloten met een top-band die flink wat decibellen produceert. Dit jaar nemen wij dit echter wel heel erg letterlijk doordat wij de topformatie ‘Kabaal’ hebben gestrikt om het Wikee de Viking toernooi feestelijk af te sluiten! Kabaal is inmiddels in de wijde regio bekend door optredens in voorprogramma’s van onder andere Normaal, Golden Earring, Rowwen Hèze en Bløf.

Kabaal beschikt over een breed repertoire dat voor het grootste deel bestaat uit bekende covers. Hierbij komt het gevoel van de jaren zestig (Rolling Stones, Beatles), zeventig (Kinks, Status Quo), tachtig (Bryan Adams, U2, Golden Earring) en negentig (Pearl Jam, Live) naar boven. Daarnaast is er aandacht voor Nederpop (De Dijk, Scene, Borsato), Dialect (Normaal, Rowwen Heze), de grootste hits en natuurlijk feestmuziek.

Met Kabaal durft de organisatie van het Wikee de Viking toernooi weer met zekerheid te zeggen dat het één groot feest wordt! Kijk voor meer informatie over Kabaal op www.kabaal.com.

Pin It on Pinterest

Share This