Affiche SchuimpartyOok deze Wikee de Viking dag zijn we de jeugdigen natuurlijk niet vergeten. Buiten het draaimolentje voor het hele korte volk, hebben we dit jaar extra uitgepakt met een ….
WIKEE DE VIKING SCHUIMPARTY

Een groot schuimkanon zorgt ervoor dat in korte tijd, een met boarding afgezet veldje, vol komt te staan met schuim zodat de ‘kids’’ lekker kunnen dansen, springen en geinen op de muziek van de (speciaal voor hun) aanwezige DJ.

Daarnaast krijgen de eerste 100 schuimfestijn party animals als herinnering een prachtig “WIKEE shirt” zodat ze dit leuke feestje nooooooit vergeten.

Alle jeugdigen zijn van 16.00 uur tot 19.00 uur van harte welkom en foto’s van deze happening zijn de volgende dag te zien op onze site www.wikeedeviking.nl

P.S. Het schuim is biologisch afbreekbaar en PH neutraal.
Voor de ouders. De kinderen kunnen behoorlijk onder het schuim komen. We raden daarom aan om droge kleren mee te nemen of kinderen in “zwemkleren” te laten genieten.

De schuimparty is op eigen risico van de ouders en kinderen. Als organisatie hebben we het maximaal voorbereid om het een mooie happening te laten worden.

Wil je een klein voorproefje zien hoeveel schuim het schuimkanon produceert, klik dan op onderstaand filmpje.

Schuimparty

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This