Wikee de Viking editie 2022 zit er alweer op, maar wat een feest was het weer! Na twee jaar afwezigheid gingen alle remmen weer los. De deelnemers, supporters, feestvierders, iedereen ging er met volle overtuiging tegenaan. Niet alleen ’s avonds in de feesttent, maar de hele dag door was het een gezellig en sportief spektakel.

Het begon dit jaar al op de vrijdagavond met de jeugdige toppers van onze club die lieten zien hoe leuk het is om samen tegen een balletje te trappen.

Foto: Johan Bolink

Na afloop van het toernooi ging de jeugd nog even lekker door met de Silent Disco van DJ Keesie Spacy en de Silent Disco Stampers.

Zaterdag ’s middags om 14.00 uur trapten de eerste herenteams af gevolgd door de damesteams.

Foto: Johan Bolink

Op een paar uitzonderingen na, waren er gelukkig weinig blessures en kon (bijna) iedereen zonder kleerscheuren door naar het afsluitende feest in de feesttent. En een feest werd het!

Zoals gebruikelijk trof de opruimploeg op zondagochtend nog de nodige fietsen en andere achter gelaten of verloren voorwerpen op het terrein aan. Een niet nader te noemen Vordenaar kwam nog even z’n linker sneaker ophalen die hij de avond ervoor was kwijtgeraakt. Want ook op 1 sneaker kan je prima thuis komen.

Winnaars Wikee de Viking 2022

Op alle fronten werd er weer zwaar gestreden om de felbegeerde Wikee De Viking Wisseltrofee en de Noorvrouwen bokaal. De Bestefar-trofee werd dit jaar helaas niet uitgereikt door het geringe aantal inschrijven voor de 37,5+ competitie. Hopelijk volgend jaar weer wel!

Na een enorme uitputtingsslag zijn uiteindelijk de volgende twee teams met de prijzen aan de haal gegaan:

  • Winnaars Noorvrouwen bokaal FC linksvoorbijdebar
  • Winnaars herentoernooi Fc Pelzz

 

Feestend afsluiten

Het Wikee de Viking toernooi werd afgesloten in de feesttent op ons evenemententerrein. Samen met de band Cover The Cage werd een flink feest gebouwd of zoals de band zelf zegt “Man, man, man… wat was dit een SLACHTVELD! Wat kunnen jullie hard feesten zeg! Terwijl wij op dit moment nog steeds het bier uit onze kleren aan het wassen zijn, zeggen wij: Vorden, DANK JULLIE F*CKING WEL!

Foto: Cover The Cage

Foto’s Wikee de Viking 2022

Tijdens het toernooi en de feestavond zijn door Johan Bolink en Rob Borgonjen weer mooie foto’s gemaakt. Klik op onderstaande buttons om de foto’s te bekijken.

Pin It on Pinterest

Share This