Nog een week en dan is het eindelijk weer zover! Het Wikee de Viking toernooi zal weer het strijdtoneel vormen voor vele Vikingen en Noorvrouwen die er alles aan zullen doen de Wikee de Viking Wisseltrofee danwel de Noorvrouwenbokaal in de wacht te slepen!

’s Ochtends speelt de jeugd eerst een gemengd toernooi waarna zij vervolgens het seizoen zullen afsluiten en de kampioensteams een ronde door het dorp zullen maken op de platte wagen. Vanaf 12.15 uur zal in een interne competitie worden bepaald welke Vorden-speler de beste vrije schoppen neemt en v.v. Vorden zal vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van de AB-Oost Free-Kick competitie op 18 juni in het FC Zwolle stadion. De winnaar van deze finale wint maarliefst € 10.000,= voor zijn vereniging!

Om 14.00 uur starten de eerste wedstrijden van het Wikee de Viking toernooi, waarin 30 herenteams om de Wikee de Viking Wisseltrofee strijden en 8 damesteams om de Noorvrouwenbokaal. Ook voor de kinderen valt er dan weer van alles te beleven. Voor de kleintjes is er een clown die de kinderen schminkt en de mooiste ballonfiguren maakt. Tevens kunnen zij tussen 15.30 en 16.30 op een pony rijden. De wat grotere kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen en een stormbaan.

Na de finale om 20.30 uur barst het feest los in de grote feesttent. De band SHOK zal ervoor zorgen dat het dak eraf zal gaan en de ouderwets gezellige sfeer zal tot in de late uurtjes voortduren.

Pin It on Pinterest

Share This