Voor het tweede achtereenvolgende jaar is W-Snee-Eend erin geslaagd de Wikee de Viking Wisseltrofee mee naar huis te nemen. In een zinderende finale wisten zij de Vikingen van Velt5 te verslaan met 1-0. In de damespoule bleken de dames van Keyenborgse Boys het sterkst te zijn. Na jarenlang als tweede te zijn geëindigd, hebben zij de Noorvrouwenbokaal in de wacht gesleept.

Van 14.00 tot 20.45 uur werd er een felle strijd gestreden door de 30 Vikingenteams en 8 Noorvrouwenteams. Na afloop van de wedstrijden was het de beurt aan Woodstar om er een mooi feest van te maken. En dat lukte! Met hun enthousiasme en een geweldig repertoire aan pop- en rocknummers wisten zij de sfeer er gigantisch in te krijgen! De tent schudde op zijn grondvesten en het bleef dan ook nog lang onrustig in Vorden.

Wij kunnen terugkijken op een super geslaagd Wikee de Viking toernooi. Wij willen alle vrijwilligers en deelnemende teams bedanken voor hun bijdrage en we zien jullie graag volgend jaar weer op zaterdag 25 mei!

Uiteraard zijn er foto’s gemaakt! Ga hiervoor naar de fotopagina. Ook Johan Bolink heeft een flink aantal foto’s gemaakt. De vind je terug in zijn foto-album.

Pin It on Pinterest

Share This