Na hun overwinningen in 2005 en 2007 hebben de mannen van W-Snee-Eend het gepresteerd om dit jaar voor de derde keer de Wikee de Viking Wissel Trofee in de wacht te slepen! In de finale bleken zij na penalty’s een maatje te groot voor Team Tim.

De damespoule bleef tot het einde toe spannend. Tot de allerlaatste ronde maakten nog 4 teams kans om de bokaal in de wacht te slepen. Uiteindelijk bleek Vriezen dit jaar wederom het sterkste team te zijn en nemen zij de Noorvrouwenbokaal voor het tweede jaar op rij mee naar huis!

Na afloop van het toernooi stond Moonyard op het podium. Deze gedeeltelijk Vordense band wisselde eigen repertoire af met bekende covers en wist de sfeer er goed in te krijgen! Halverwege de avond, net voor de prijsuitreiking, werd de topscorer van Vorden, Renz Cornegoor, door zijn teamgenoten van het tweede op een strijdkar binnen gereden, begeleid door een aantal Vikingmannen. Vervolgens kreeg hij op het podium door Voorzit-viking William van der Veen de topscorer trofee uitgereikt. Het dak ding er volledig af toen DJ Questo zijn kunsten ging vertonen. Met een goede beat, veel rook en sneeuw wist hij de tent volledig op z’n kop te zetten! Onze eigen, nieuwe Wikee-tune werd erg goed ontvangen en het werd door menigeen direct luid meegezongen!

De organisatie kan terugkijken op een enorm geslaagde dag en bedankt dan ook iedereen die heeft meegeholpen en meegedaan aan het Wikee de Viking toernooi 2011! Tot volgend jaar op 26 mei!

Pin It on Pinterest

Share This