27 mei a.s. is het weer zover! Dan zullen vele vikingen hun vikinghelmen uit de kast halen om op het strijdtoneel te verschijnen tijdens het inmiddels roemruchte Wikee de Vikingtoernooi. In 6×6-verband zullen vrienden-, familie-, en kennissenteams strijden om de felbegeerde Wikee de Viking Wisseltrofee. Bij voldoende deelname wordt voor de vrouwen een aparte damespoule georganiseerd. Zij zullen dan strijden om de Noorvrouwen bokaal.

Uiteraard vinden er naast het voetbal nog diverse andere activiteiten plaats. Zo is er voor de kleinsten onder ons weer een springkussen aanwezig en zal er ook dit jaar weer een friettent aanwezig zijn. ’s Avonds zal een live-band ervoor zorgen dat het feestgedruis weer losbarst!

Dat wil je natuurlijk niet missen!! Trommel dus wat vrienden, familieleden, buren en/of andere kennissen op en strijd mee! De kosten voor de inschrijving bedragen € 45,- per team. Dit deelnamegeld dient voor aanvang van het toernooi te worden voldaan bij het wedstrijdsecretariaat. Er wordt gespeeld volgens het 6×6-principe, maar zorg ervoor dat jouw team uit minimaal 8 spelers bestaat.

Ga naar inschrijven en schrijf je nu in voor het Wikee de Viking Toernooi 2006!

Pin It on Pinterest

Share This