Wikee2015-030Nadat ze jarenlang tevergeefs een gooi naar de prijzen deden, is het de mannen van Mullevulle dit jaar eindelijk gelukt om de Wikee de Viking Wisseltrofee in de wacht te slepen. In een zinderende finale wisten zij de Vikingen van Appie United te verslaan met 1-0. In de damespoule bleken de dames van Keyenborgse Boys voor de vierde achtereenvolgende keer de sterkste te zijn. Zij nemen de Noorvrouwen Bokaal definitief mee naar huis! Nieuw dit jaar was de strijd om de Bestefar trofee in de 37,5+ poule. De Vikingen van Lochem 2 hadden de eer om als allereerste deze trofee in ontvangst te nemen.

Van 14.00 tot 20.30 uur werd er een felle strijd gestreden door 26 Vikingenteams en 8 Noorvrouwenteams. Na afloop van de wedstrijden was het de beurt aan Shok! om er een mooi feest van te maken. En dat lukte! Met hun enthousiasme en een geweldig repertoire aan pop- en rocknummers
wisten zij de sfeer er gigantisch in te krijgen! De tent schudde op zijn grondvesten en het bleef dan ook Wikee2015-031nog lang onrustig in Vorden.

Wij kunnen terugkijken op een super geslaagd Wikee de Viking toernooi. Wij willen alle vrijwilligers en deelnemende teams bedanken voor hun bijdrage en we zien jullie graag volgend jaar weer op zaterdag 28 mei!

Uiteraard zijn er foto’s gemaakt! Ga hiervoor naar de fotopagina!

Pin It on Pinterest

Share This