De afgelopen weken liep het storm met de inschrijvingen!! De ene na de andere inschrijving kwam binnen met als gevolg dat uiteindelijk het maximale aantal van 30 herenteams werd overschreden! Wij hebben maar liefst 32 inschrijvingen voor herenteams mogen ontvangen, wat meer is dan ooit! SUPER! Als organisatie zijn wij hier enorm blij mee, maar het leverde ook een probleem op… In principe is er namelijk in het wedstrijdschema plek voor maximaal 30 teams. Gelukkig hebben we het een en ander schematisch aan kunnen passen, waardoor alle inschrijvingen ook daadwerkelijk kunnen deelnemen aan het toernooi!

Heb je je per ongeluk nog niet opgegeven?
Geen nood! Laat het aan ons weten en we gaan kijken wat we voor jouw team kunnen doen! We zetten jouw team dan in ieder geval op de reservelijst, zodat jullie kunnen invallen als een ander team onverhoopt afvalt. Zorg er dan wel voor dat je je snel inschrijft, want wie zich het eerst inschrijft, komt als eerste aan de beurt om mee te doen als een ander team afhaakt!

Damespoule
Ook een aantal damesteams hebben zich ingeschreven, maarrr……. we hebben nog plek voor 1 of 2 damesteams!! Dus dames… haal jullie noorvrouwenhelm uit de kast, zet je voetbalschoenen in het vet, trommel nog een paar vriendinnen op en trek ten strijde op het Wikee de Viking toernooi om die felbegeerde noorvrouwenbokaal in de wacht te slepen!!

Pin It on Pinterest

Share This