Goud van Oud is de grote winnaar van het Wikee de Viking toernooi 2013. In 2010 stonden zij al eens in de finale, maar tot op heden was het dit team nog niet eerder gelukt om de Wikee de Viking Wisseltrofee mee naar huis te nemen. Dit jaar wisten zij in de finale het team van ‘Betaal je ook voor’ met 1-0 te verslaan is.

Bij de Noorvrouwen is het team van Keyenburgse Girls voor het tweede jaar op rij het sterkste gebleken. Zij namen daardoor de Noorvrouwenbokaal weer mee naar huis.

Vanaf 14.00 uur werd op de velden van v.v. Vorden een waar slagveld aangericht. Vele Vikingen en Noorvrouwen gingen de strijd weer aan om de Wikee de Viking Wisseltrofee en de Noorvrouwenbokaal. Ook langs de velden was het gezellig druk. De kleinste Vikingen oefenden op het springkussen alvast hoe zij een slagveld aan moeten richten of vermaakten zich in de draaimolen en bij de clowns waar ze geschminkt konden worden.

Na afloop van toernooi wist Woodstar er weer een waar feest van te maken! Met een repertoire, afgewisseld van gouwe ouwes en de laatste top 40 muziek, wisten zij het dak er weer af te krijgen. Het was weer een mooi, sportief en gezellig toernooi. Alle vrijwilligers en deelnemers bedankt en tot volgend jaar op 31 mei 2014!

Pin It on Pinterest

Share This