Wikee de Viking 2018 wat was het weer een feest

Helaas, het is al weer voorbij. Het jaarlijkse voetbalspektakel Wikee de Viking zit er weer op. Maar wat hebben we genoten. Van het mooie voetbal, het onderlinge plezier, de strijd en het feest na afloop in de tent. Jullie hebben je als ware Vikingen geweerd. Net als de band Anders Is Het Niet die er een dampend en stampend feest van maakten. En vooral niet te vergeten alle vrijwilligers, die ervoor zorgden dat we ook dit jaar weer helemaal los konden gaan met z’n allen.

Winnaars Wikee de Viking 2018

Natuurlijk mogen de winnaars van deze editie niet onvermeld blijven. Ze hebben er hard voor gevochten om de titels binnen te slepen. Dus daar komen ze:

  • Winnaars damestoernooi Bayer own Wine
  • Winnaars herentoernooi Fc pelzz
  • Winnaars 37,5+ toernooi O-OE
Bayer own Wine
O-OE
Fc pelzz

Geamputeerde bananenbladeren en een ontvoerde tijger

Daar waar een goed feest is, gaat er ook altijd wel wat mis. Dit jaar moesten helaas de bananenbomen en een tijger het ontgelden. Het amputeren van de bananenbladeren en het ontvoeren van onze tijger hebben we dan ook minder gewaardeerd.

Dus ben jij een van de feestvierders die een bananenblad of onze tijger heeft meegenomen, dan zouden we het stoer vinden wanneer je het lef toont deze weer naar ons terug te brengen.

Foto’s

Net als vorig jaar heeft Johan Bolink er weer een aantal schitterende foto’s van gemaakt, die je op zijn website kan bekijken http://www.johanbolink.nl/album/Wikee2018/.

Pin It on Pinterest

Share This