Het Wikee de Viking toernooi 2016 zit er al weer op. Helaas, want wat was het een topdag! Ondanks de slechte weersvoorspellingen waren de weergoden ons zeer goed gezind. Regelmatig speurden we Buienradar af om te zien of een onweersbui ons zou treffen, maar telkens trok deze net langs ons heen.

Winnaars

Met heerlijk warm weer en veel en gezellig publiek langs de lijn, werd de ene na de andere wedstrijd gespeeld tot de winnaars bekend waren. Bij de herenteams ging dit jaar het team Goud van oud onder 23 met de eer strijken terwijl bij de damesteams FC Blondies VDB er met de cup vandoor gingen. Bij de teams 37,5+ ging O-OE er met de hoofdprijs vandoor.

SchuimpartySchuimparty

De Wikee de Viking Schuimparty, die dit jaar voor het eerst werd gehouden, werd enthousiast ontvangen. Al ruim voordat de schuimparty losbarstte, stonden de kinderen in de rij om een Wikee de Viking Schuimparty t-shirt te bemachtigen. Onder de bezielende leiding van dj Storm a.k.a. Kees Jansen werd er lekker “gedanst” en vooral flink met schuim gespeeld.

Livin RoomFeest in de tent

Zoals gebruikelijk was er na afloop van het toernooi weer feest in de tent. Na de prijsuitreiking, waar al het nodige zangtalent te bespeuren viel, ging het echt los. Bier, band (Livin’ Room) und Bratwurst alles ging erin als zoete koek … en niet te weinig ook! Heerlijk zo’n feest met zo’n goede sfeer.

Bedankt allemaal

Het was wat ons betreft weer een schitterende editie van het Wikee de Viking toernooi. Iedereen die deel heeft genomen en mee heeft geholpen om het toernooi en feest tot zo’n succes te maken … bedankt!!!

We zien jullie allemaal graag terug op zaterdag 27 mei 2017. Zet de datum vast in jullie agenda.

 

Pin It on Pinterest

Share This